Content Specialist Mode of Cosmetica Marketing & Communication in Amsterdam - Servicekantoor

FOR THIS VACANCY FLUENCY IN DUTCH IS REQUIRED. Als Creatieve Content Specialist ben je verantwoordelijk voor de visie en strategie op creatieve content ontwikkeling. Voor deze rol zoeken we naar een collega met voornamelijk een passie voor (heren)mode of die alles weet rondom Cosmetica.

FOR THIS VANANCY FLUENCY IN DUTCH IS REQUIRED

Wij zijn op zoek naar creatieve content specialisten voor debijenkorf.nl!

Wat kan je van deze functie verwachten

Onze missie is om het meest creatieve, inspirerende en duurzame warenhuis te zijn, waar iedereen zich bijzonder kan voelen. Die bijzondere beleving verzorgen we niet alleen in onze 7 winkels in Nederland, maar ook online in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

In team Digitale Content – onderdeel van Marketing & Creative - maken we inspirerende content over mode, lifestyle en duurzaamheid waardoor onze gast steeds bij ons terug wil komen. Onze content specialisten zijn verantwoordelijk voor alle content binnen hun focusgebied, zoals damesmode, cosmetica, herenmode, designermode, wonen en koken & tafelen.

Zij schrijven blogs, bedenken- en maken concepten rondom actuele onderwerpen en cureren hun favoriete items uit de collecties om onze gast de weg te wijzen tussen al het moois dat we aanbieden. Onze content specialisten op mode laten je bijvoorbeeld zien wat de seizoen trends zijn en hoe je de chino perfect stylet, terwijl de content specialist cosmetica in beeld kan brengen hoe de Curly Girl Method werkt en welke producten we verkopen om een perfecte smokey eye te creëren.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden

De content specialisten werken dagelijks samen met o.a. Studio digitaal die het designwerk en fotografie verzorgen, het social media team en het email team. En met team Brand Partnerships, om ervoor te zorgen onze merksamenwerkingen in branded content een relevante, creatieve plek op onze website krijgt.

Gezamenlijk zijn deze teams verantwoordelijk voor alle inspiratie op de eigen digitale kanalen. En ook voor de digitale uitingen binnen de media campagnes van de Bijenkorf.

Als content specialist bij de Bijenkorf werk je ook in een multidisciplinair team van E-commerce specialisten waar je samen bepaalt welke creatieve contentoplossingen kunnen worden gebruikt om conversiedoelen te behalen en customer journeys te versterken. Vanuit jouw rol ben je altijd op de hoogte van wat er om ons heen in de markt gebeurt en doe je actief voorstellen voor de kwaliteitsverbetering van de content. Met je helicopterview zorg je dat we naar onze Bijenkorf-klant altijd één verhaal vertellen.

Hoe jij ons team compleet maakt

 • een passie voor (heren) mode of alles rondom Cosmetica (en liefst aantoonbare ervaring);
 • een creatieve-, nieuwsgierige- en oplossingsgerichte mindset;
 • een passie voor- en aantoonbare ervaring in digitale content creatie (die Nederlands kan schrijven);
 • ervaring in een e-commerce omgeving;
 • eventueel ervaring met videoproductie;
 • ervaring in data analyse en gebruik van data om content te verbeteren;
 • ervaring met Photoshop en Google Analytics;
 • eventueel ervaring met Jira en Confluence.

Ben je enthousiast geworden van ons verhaal en klaar om bij ons aan de slag te gaan? Of wil je meer weten over de rol van content specialist? Wij komen graag met je in contact!

Values

De Bijenkorf has seven values that are an important part of the DNA of our employees:
 • passion for guests
 • continuously innovative
 • take responsibility
 • collaborate
 • open to change
 • respect every individual
 • acting sustainably
The values are an important part of the interviews for all vacancies within our organization.

What does de Bijenkorf have to offer

De Bijenkorf offers excellent, competitive primary terms of employment, supplemented by an extensive package of secondary employment terms. In addition, we offer a variety of development and growth opportunities, including for young talent, professionals and prospective managers.

step 1
Upload CV + Motivation
step 2
1st Interview
step 3
Assessment & 2nd Interview
step 4
Terms of Conditions

Apply for this job