Online Product Editor Kinderen & Lingerie in Fotostudio

FOR THIS VACANCY FLUENCY IN DUTCH IS REQUIRED Als Online Product Editor Kinderen & Lingerie ben je verantwoordelijk voor een optimale en juiste online presentatie van producten in deze categorie.

Over de functie

Als Online Product Editor te werken in onze fotostudio, waar het grootste gedeelte van het assortiment voor op debijenkorf.nl wordt gefotografeerd en waar de specificaties die op de webshop staan worden ingevoerd. Als Online product Editor ben je verantwoordelijk voor een optimale en juiste online presentatie van producten in een bepaalde categorie, zodat deze goed vindbaar zijn voor de klant, maar ook tijdig op de website komen te staan. Je komt te werken in een team van Online Product Editors die ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen categorie.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden

Je kijkt dagelijks bepaalde lijsten na en stelt de volgende vragen; welke artikelen moeten van het distributiecentrum naar de fotostudio komen, zodat ze voorzien kunnen worden van productspecificaties en foto’s voordat ze op de webshop komen? Wat is er al binnengekomen en is nog niet gefotografeerd of verrijkt? Waar ligt dit stil en hoe zorg ik ervoor dat dit alsnog snel online kan komen?

Je werkt nauw samen met het Data entry team en begeleidt deze aan in hun dagelijkse werkzaamheden. Het Data Entry team heeft alle producten in handen en voert de specifieke informatie op in ons Product Informatie Management systeem, zodat de klanten deze informatie in de webshop kunnen zien. Tevens denk je mee over welke data relevant is en getoond wordt op de website. Daarom licht jij de Data Entry medewerkers regelmatig in over wijzigingen, geef je feedback op hun werk, maak je de dagelijkse planning en zorg je dat de artikelen van goede kwaliteit zijn voordat ze online worden gezet.

Samen met het Online Styling team ben je verantwoordelijk voor een goede doorloop van de artikelen; producten die binnen zijn gekomen zouden binnen vijf werkdagen online moeten verschijnen op debijenkorf.nl. Je staat met het online styling team in contact betreft fotografie guide lines, kleurcorrecties en issues met het uploaden van beelden. Fouten worden gemaakt en klanten geven hier via het Klant Contact Center feedback over. Alles dat online foutief staat, corrigeer jij binnen 24 uur. Je stelt de klant daarin altijd centraal.

Je bent het aanspreekpunt in de fotostudio voor het Online Stylingteam en de Data entry medewerkers. Daarnaast heb je regelmatig contact met inkoop, assortimentsteam, Online Product Specialisten en leveranciers over onder andere lanceringen, beelden, teksten, statuschecks en sample collecties. Lanceringen bereid jij voor, zodat deze op de afgesproken data live komen. Vanuit de “squads“ werken we samen met alle verschillende expertises binnen e-commerce via een agile manier met betrekking tot het optimaliseren (denk hierbij aan een nieuw filter of een andere navigatie) van ons online kanaal.

Hoe jij ons team compleet maakt

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat met passie voor Online die beschikt over de volgende competenties en/of ervaring:

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding;
  • Je kunt goed plannen en organiseren en werkt geordend en gestructureerd;
  • Je stelt de klant centraal in alles wat je doet;
  • Je werkt graag samen met anderen en kunt een verbinder zijn tussen verschillende stakeholders, afdelingen en partners;
  • Je bent resultaatgericht en commercieel;
  • Je hebt technisch inzicht, weet je weg binnen Excel en hebt affiniteit met systeembeheer;
  • Ervaring in E-commerce is een pré.

Apply for this job